Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, July 22, 2013

Dugaan puasa

Assalamualaikum...

Puasa dikalangan yg bukan islam.. nak2 yg suka makan kat office (diorg bawa bekal) sukar uols.. time rehat kita yg muslim berkerja (yer ke bekerja.. sgt kannn) terpaksa menahan idung bau masakan diorg.. dlm aircond khen semua boleh bau.. hehe

Dah jiran ai.. dok dr tadi mengigit buah.. sorang lagi dok makan bekal.. oh dugaan sgt.. hahaha

Dulua office lama wlpun ada yg bukan islam.. kebanyakannya mereka kuar makan.. so ada la kedamaian seketika kannn.. nih mencabar oooiii.. hehe


frm google.


Belum kira yg kejap2 diaorg buat air.. bunyi mengacau gelas tuh satu office boleh dengar.. almaklum kampeni nih bukan luas sgt pun... semua boleh nmpk.. semua boleh dengar.. diorg diskus pun boleh dengar cuma nak dengar ngan tidak je.. hehe

ok la.. entry menahan mata dan peyot arini.. kiki.. sabar berbanyak la yer khhheeee 




4 comments:

SYANI said...

Memang kena sabar banyak kalau cenggitu...

Kakzakie said...

Staf pejabat kakak ni ada satu je yg buat tak kisah macam tu tapi yg lain macam hormat dgn kakak walau kakak sebenarnya tak kisah...

Lagi besar ujian lagi tinggi ganjaran Yana..

misz sheyla said...

dugaan betul...nak2 kalau bau makanan...huhu...sabar aje la..

eelobor said...

dugaan macam nie yang hebat sbb dapat menahan diri dalam persekitaran sebegitu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...