Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, July 18, 2013

Ku Wanita Lemah

Assalamualaikum...

Masuk bulan puasa nih.. rasa malas nak menaip entry.. adakah sebab utk menjimatkan tenaga..?? kiki... mengalahkan anak eks.. 

Tp semalam mmg kelakar sungguh.. punya la xlarat... sampaikan nak bercakap pun suara tak kuar.. terdiam suara tertinggal dianak tekak.. 

My bos nak ke jerman mlm nnt (semalam) so masa nak balik dlm kul 5ptg tuh..terserempak lak ngan dia... dia siap ckp la.. 'ok.. suliana.. see u by next week ya' takkan xnak jawabkan... so ai pun nak la ckp 'safety journey to u' tp tak kuar suara tau... dia lak dtg dekat dan suakan telinga nak dengar..aduhai sengal sungguh.. dengan dua tiga kali berdehem betulkan anak tekak akhirnya kuar gak la ayat cam diatas.. kiki.. (patutnya pesan kat dia belikan buah tangan atau handbag prada utk ai kannn... sana murah kann...hahaha - cam dpt eks..)


pemberian teman yg baru balik bercuti kat thailand.. :)

dpt souvenir pun dah happy dah khennn..

huhuhu... dlm ati bila la nak sampai...??

(insyaallah)



7 comments:

JaSSNaNi said...

insyaallah.. sampai la tu kalau ada rezeki kan.. :) syok dapat adiah ole ole..

JunAina said...

Berani tak cakap cam gitu? Kalau bos ok boleh je cakap dalam gurau...hehehe...

- AZIE - said...

letih btl nie..

Suliana said...

eh nama kita sama ek? hehe.. tak sangka. payah jumpa org sama nama macam saya :-)

mama maman aka yana said...

Jassnani..>> amin..:)

JunAina..>> berani jer.. kiki.. cuma masa tuh otak xberapa nak setel tuh yg diam tuh.. penat.. kiki

Azie..>> mmg letih nok.. huhu

Suliana..>> yer.. kiki.. :)

ziana said...

Kelakar la you ni Ma.. Insyaallah mesti sampai tuh

harnidahussin said...

ingatkan baru balik krabi..hahaha
insyaallah..suatu hari nanti sampai la jugak ke sana...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...