Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, April 3, 2013

Rezeki 3 April 2013

Assalamualaikum...

Tak sangka2 rupanya PM nak bubarkan Parlimen hari ini kann.. bagus la.. banyak sgt dah dok dgr kabar angin nyer.. kann.. :)

Ok. Buka citer ari ini punya.. Lunch Treat By Yannick. :P




makan satay

this a men.. Yannick.. German guy..


dan nih apa yg dia sendiri sediakan.. Lempeng (kita pangil lempeng la yer.. dia panggil payah nak eja.. haha) dimakan dengan jem (3 jenis jem dia bawak.. kiki.. pastu dia bawa 3 jenis cheese yg dia nak kasi semua rasa.. huh.. ai dun like.. bukan selera ai kot.. ai kan org kg.. hahaha



dan last not lease.. voting bagi sapa yg lebih suka makan makanan melayu atau makanan france... see.. ramai suka makanan melayu lg ok.. kiki..

hidup melayu!!!



Ok.. dr entry sebelum INI ai ada mension yg ai mengantuk sangat wlpun dah melawa dah.. ada kaitan ke..?? kiki..

so ini ai cuba tepek sekeping buat pandangan mata uols.. 

*apa la diorg nih.. pandang2 ai.. tau la ai cun.. ahaks


ai like baju nih sebab dwi warna.. warna selepas peyot comei ai kaler itam.. so kaver ke'boncit'an ai.. hehehe.. terer tak ai kaver peyot.. hahaha

tp tudung.. ya allah serabai eks.. tuh yg ai kurang minat sgt nak pakai shawl2 nih.. ai not the type yg boleh nak manten cun ok.. serabai jew.. kiki

tp manten taknak senyum lebar.. nak kaver muka jd extra lebar.. hahaha

;p




13 comments:

JaSSNaNi said...

penkek kot.. kita lak terbayangkan.. kan sama cam lempeng tapi lempeng kelapa mmg sedapp.. perghhhhhhhhh!!!!

Namee Roslan said...

sedapnya. teringin nak satay pulak. hehe

~ yus ~ said...

bestnya makan2...

AyueJean AJ said...

Alhamdulillah...
Rezeki..
Cer bagi sini sikit...
Ehhh??? =P

Aju Mohit said...

wahh bestnya mkn2 ek mamayana, eh mestilah cun tu yg duk renung tu ehhehehe

ahkakbatik said...

sodapnya satey. 2 kali dh try buat, tak sodap!

jeBateja said...

uikkk...tiba2 teringat lempeng...lama tak makan...teringin sudahhh

Chinta Safia said...

sedapnyer satey..

Tihara said...

ooo orang jerman makan lempeng gak..penkek gamaknya :)

Amanina said...

alhamdulillah.. rezeki

hainom OKje said...

Rindu suasana ofis makan makan cam ni...

n O e s u h a i m i said...

yana mmg cun pun...hehehe....lama x makan lempeng aka pancake tu..

setya said...

Hemmm satay sedapnya tuh sudah pasti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...