Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, April 15, 2013

Pekat

Assalamualaikum...

Morning uols.. pagi2 buat2 ceria sedangkan mood nan ado.. pg2 bangkit dengan mata berkeladak ngan tahit mata.. pastu paksa diri mandi.. tp mata sebelah kanan nih cam belum bangkit dr tido lg.. penat ngeyeh mata suruh sedar.. dah la rasa bawa keta cam huyung hayang je.. so moody monday kann..

masuk office buat air.. masukkan milo dlm 4sudu besar pastu letakkan cawan kat air express (mesin air kopi ekspress) pastu letakkan susu segar kotak.. ahaks.. minta2 segar la mata ini.. :)



pekat melekat pepagi nih..

Sambil2 minum milo+kopi+susu pekat.. mama paksa diri abiskan kuih karipap (selalu beli 3ketul=rm2 nih.. tak pernah abis.. selalu berbaki satu dan yg satu itu la selalu buang... buang rezeki eks.. sayang kannn)


entry tah ape2 tah kann.. kiki.. layannnnn

Mama sedar banyak entry yg cam belum siap... like kisah ke medan tuh tergantung gitu jew kann.. tah la.. takde mood nak sambung.. lgpun bukan penting mana pun kann.. hahaha...psl entry tutorial manik pun cam nan ado.. insyaallah nnt kita upkan eks..

ok tuh je nak cite.. kiki.. mesti korang ceria kann perpagi nih kannn.. tahniah uols.. 


  :)



~Hari minggu gi jejalan ke GM klang.. uols gi terjah kemana lak..?? 





9 comments:

eiela said...

memang nampak pekatnya air tuh

Kakzakie said...

Kakak patut puasa sunat hari ini tapi entah kenapa sakit perut dan dada - tak selesa lalu kakak pun minum (tapi susu aje pun)Kalau ada karipap macam Yana sedap juga...

JaSSNaNi said...

karipap mana ni rm2 utk 3 pcs? saya selalu singgah yg tepi kekwa tu beli, kuih popiah goreng dia.. tapi hari ni tak de lak kuih popiah..

mama maman aka yana said...

eiela..>> mmg pekat tp cam tak cukup power sgt.. mata still berkabut nih.. :)

kakzakie..>> dugaan tuh kak.. sy selalu lupa nak pose isnin kamis.. lupa nak niat.. :)


jassnani>>> beli kat cafe office.. sy tak lalu situ dah.. kita terus sebab ikut jalan belakang

ieda immi said...

yang penting sarapan ye dik ;)

diana said...

saya pun mood mengupdate ni entah hilang kemana2 dah...

eelobor said...

ari minggu abis masa kat umah jer....wife dah tak larat nak jalan2. tunggu masa jer sakarang

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

nanti buat n3 GM klang..tq

mama maman aka yana said...

ieda immi..>> insyaallah kak.. :)

diana..>> hanyut jew kan.. hahaha

eelobor..>> wah.. muaz nak dpt adik la nih.. tahniah..:) uhhuk.. jelez sikit boleh tak.. kiki

BSB..>> takmo la dear.. bukan beli apa pun.. berjalan jew

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...