Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, April 25, 2013

Hujan lebat Semalam.. Menongkah Arus..

Assalamualaikum...


Semalam kebetulan balik lambat.. Hujan mmg betul2 lebat.. hitam pekat tak nampak tasik (ada tasik belakang office nih.. )

Dengar radio ckp jem sebab sangkut disebabkan banjir kilat.. tp me just buat donno jew.. penat nak fikir atau tak terfikir pun yg diorg ckp tuh laluan balik hari2.. oh.. penat kepala nak ingat semua kann.. dah tuh.. nak taknak kena menongkah arus la uols.. hehe











see.. betul2 mengikut laluan kanan dah nih.. gerun tau



  
Jem takyah cakap la.. lg2 yg belah ktm nak ke kl.. so ada sesiapa sangkut ke semalam..?? 




5 comments:

JaSSNaNi said...

kat sri kembangan ke tu?
kat puchong sib baik takde air bertakong sudah kan.. cuma waktu balik tu nani pun terperangkap gak sikit2 dlm jem.. biasa lah.. kat tractor malaysia tu.. sbb jalan tu dah bercabang2.. jadi yg nak ke kanan dok link kiri.. yg nak ke kiri lak dok link kanan.. so terSTUCK sekejap sana sblm trafic light puchong perdana..

mama maman aka yana said...

JASSNANI..>>> yer.. teruk sgt..

dulu mmg selalu la mengadap kat tractor malaysia.. malah jauh dr kelana jaya lg sangkut.. hahaha

n O e s u h a i m i said...

semalam noe balik awal...sampai je umah..ujan lebat yg amat...sib baik balik awal..

AyueJean AJ said...

Banyak jalan jem kak.....
Lepas tu banjir merata2 tempat...

Qhaifa Nur said...

ni pun nampak macam nak turun...konpom lebat punya...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...