Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, April 19, 2013

Release Stress

Assalamualaikum...



Bila perpagi (start dr semalam lg..takleh tido lena bila kepala sibuk berfikir tanpa henti) rasa cam stress so ambik masa dan cari cara utk lebih relax.. uhuk

semua org ada masanya dikacau perasaan, dikacau minda.. kena lebih bersabar dan kena lebih bijak hander benda2 yg bangkitkan kepala berfikir nih..





cuba dengar muzik dan cuba motivate diri utk tidak rasa tertekan bila kerja tidak siap2.. dan bos sudah bertanyakan hasilnya.. oh bertabah lah hati.. kenape mood betul2 menganggu ruang utk ku berfikir ttg solution terbaik.. menyiapkan kerja yg urgent nih.. org dah nak construct dah tuh.. uhuk.. silap design pun masalah gak nih.. aduh

tp kat office hari ni sunyi sepi.. takde org lak.. hmmmm.. kena diskus ngan bos nih.. sakit kepala dah.. biar dia bg cadangan utk design.. nnt kalu dah nampak jalan senang sikit nak proceed.. kannn

mencecel eks.. maafkan sy..

:)





Seperti komen kakzakie terdahulu.. malas2 kerja nnt susah nak bershopping sakan.. eks.. hahaha






5 comments:

Tihara said...

haah betui kata kakzakie itu :)

AyueJean AJ said...

AJ kalau stress pun dengar lagu... =D

JaSSNaNi said...

memang tenang.. :)

Kesuma Angsana said...

yup betul2 !

ZazaMyMoon said...

banyakkan berzikir jg boleh hilangkan stress =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...