Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, April 11, 2013

Peminat Kucing

Assalamualaikum... 

Kisah nih sebenarnya berlaku pd hari ahad lepas.. hari minggu berjalan2 bersama family.. (ayat skema eks... hahaha.. tak tau nak buat permula ayat camner.. hahaha)

Kuar jalan2 cari makan sebenarnya.. biasa la.. suka benar gantung periuk.. kiki.. lepas makan2 perkara biasa jika pusing2 dan menyinggah tanpa arah tujuan.. nmpk org ramai kat PKNS bangi so singgah jugak.. sanggup tuh parking tepi jalan lepas pusing kat parking basement penuh..  

Rupa2nya ada pameran dr kelab kucing malaysia.. Si anak excited smpi nak dia nak tengok setiap ekor kucing yg terdapat kat situ.. Dia mmg minat kucing je... mama dia jew yg takleh dekat ngan kucing.. almaklum alegik uols..

Ramai org sgt so berhimpit2 la uols.. si papa tak suka nak himpit2 ramai so dia tunggu kat tepi jew.. si anak menarik tangan mama dan pusing kat ruang legar situ.. so disebabkan mama dia kunun2nya penulis blog so sambil2 tgk tuh ambik la picture wlpun si kucing kebanyakkannya cam taknak layan.. mata tutup je semua.. gamaknya penat dengan sinaran kamera org eks... kiki







yg nih yg menarik.. siap dipakaikan baju lagi.. 

masa mama snap pic nih.. terdengar org depan mama ckp.. 'kucing tuh dah jadi tak lawa dah di pakaikan gitu ek'... kiki.. yer ke.. bg ai lawa jew kucing tuh.. hahaha.. takyah tgk yg pegang dia tuh sudah.. hahaha.. seksa mata.. 

nih dr pandangan atas.. kami dpt tgk kucing yg kat luar2 je.. maman nak masuk tgk yg dalam2 tp cam takde laluan je.. takper la.. tgk dr atas lg clear.. kann




Ada yg minat kucing tak..?? hehehe


10 comments:

Kesuma Angsana said...

KA takut ngan kucing sikit hehehe

JaSSNaNi said...

ni kalau betul2 minat kucing mmg tak leh kata apa dah..

jeBateja said...

betul lah tu....kucing seluar ungu tu mmg seksa mata....ahakz

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

anak saya asma tak boleh beli kucing..

Hanis Azla said...

Salam mama maman..

bestnya tgk kucing.. wp saya takut kucing tapi suka aje tgk kucing2 yg comel tu.. lagi satu wp rumah depan pkns bangi, tp tak tahu pun pasal pameran kucing tu.. he..he..

eelobor said...

kat rumah nie ramai peminat kucing... tp bab nak membasuh najis & kencing kucing tu yang tak larat tuh

Amanina said...

minat kucing.. hehe
kt rumah ada sepasang..

azzey said...

ada tengok gambo2 kucing ni jg dlm fb officemate..dia pon minat kucing..;)

Ridzuan Shamsudin said...

As,salam. ada x sapa2 yg nak jual baby kucing parsi dlm harga RM 200 kebawah.Saya dari ampang selangor. Whatapps/ call 019-6696182 Ridzuan

Ridzuan Shamsudin said...

Nak cari baby kucing dlm harga RM200 kebawah. call/Whatapps 019-6696182 wan. Saya duk ampang sel.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...