Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, April 18, 2013

Berceloteh sampai letih

Assalamualaikum...


Tertiba cam nak berceloteh disini.. sedangkan hari nih masuk office lambat uols.. nih baru sampai la nih.. kiki.. smpi kul 9pg uols.. sedangkan waktu bekerja 8.30pg.. so pandai2 la nnt ai cover blk nnt.. uhuk.. sedangkan hari2 pun tak pernah blk sharp.. blk lmbt gak.. boleh tak kira yg lepas2 tuh.. kiki

apa2pun.. lambat tetap lambat.. tp sarapan kena gak telan.. so nih sarapan ai..


popia dan kuih lapis.. :)

nih rm2 kot sebab td total byr rm3.50... dasatkan mesti toke dia cepat kaya.. hahaha


Pasal kerja sikit.. buhsan uols.. aduhai.. sekarang pandang kiri kanan depan belakang semuanya mat saleh (org jerman pun matsaleh la eks).. skrg technical director pun jerman guy.. mr rainer (pernah buat entry kaum kerabat jerman nih) dulu dtg tgk2 skrg lg berkuasa.. hihi.. dia yg buat ai sentap dulu tuh.. uhuk

Rasa2nya la kann.. kalu ai mengandung kompom dpt kenan anak ai rupa cam mat saleh sebab ari2 mengadap mereka nih eks.. dulu ari2 mengadap cino anak cam cino (sedangkan ada jew darah cino dlm asal usul nenekdatuk dulu..) Korang jgn jelez eks anak ai jadi rupa pan asian sedangkan takde darah pan asian pun.. kiki

sempat td meeting jap dan sempat lg sambung kerja sikit (makcik pening tgk drawing A1 ni uols) dan sempat lg sambung berceloteh kat sini.. kiki.. jgn ckp lak ai tak buat kerja apa2 pun pg nih tau.. ada.. cuma teringin jugak nak berceloteh disini.. tak leh consentrate keja la arini.. sedangkan kerja berlambak2.. tulun tulun.. sy takde mood.. uhuk.. pengsan.


ok.. korang pun bosan eks.. sambung kerja eks.. uhuk

:p



Start taip kul 9.15 dan publish kul 10.15.. dasyat... kikiki




7 comments:

Kakzakie said...

Kakak dah lali kerja dgn mat salleh Yana. Dari muda sampai tua.. tapi kakak lebih selesa mungkin dah biasa.

Jgn bosan-bosan, untung ada kerja kalau menganggur tak dapatlah nak shopping sakan..

mama maman aka yana said...

kakzakie..>> sy nih pun bkn kali pertama kerja ngan matsaleh nih.. hehe

buhsan sgt smpi takleh nak consentrate.. aduhai.. insyaallah sy cuba kak kerja sebaik mungkin.. uhuhukk.. shopping takde la sakan kak.. yg dlm kepala nih nak berholiday tp takde budjet.. hhhmmm

Qhaifa Nur said...

seronok kerja dgn mat salleh, kalau boring bole pandang mukanya...ensem tak

JaSSNaNi said...

dasyat dasyat...
kita tadi datang opis wat dulu apdet blog.. tapi dekat kul 10 gak baru settle.. tu pun terkebil2 sambil wat letter.. hahahahah
hari ni kita bekfes roti canai 2 keping.. :P kul 11 baru makan.. kalau kenyang lagi kul 1 kang nak jalan2 kat giant lah..

n O e s u h a i m i said...

yana...encem2 tak kaum kerabat jerman tu...hehehe..klu encem mmg bes la dpt anak kacukan...hehehe..

klu bosan sgt BW sekejap...kasi ilang bosan dulu... :)

Kesuma Angsana said...

slmt bkerja yer

mama aryan said...

tempat akak takde sorg pun mat salleh...hehe keje gomen mana ada mat salleh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...