Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, April 3, 2013

WW | sAyA sAnGaT mEnGaNtUk... sAnGaT

Assalamualaikum...





Pagi nih bercamera-whore.. masuk office dok tersenguk2.. dan jap lg ada lunch treat dr officemate.. aduhai.. 

kompom petang nih lg la double mengantuk..

ahaks


:p



*first time pakai peplum rasa cam kelakar je.. hahaha... plus berjerawat tak pernah abis tuh buat cam rasa diri ini cam kanak-kanak riang je.. pastu nampak berlipat2 perut lagi.. kanak2 riang yg sangat gendut....hahah.. comei kennn..
 i mean my feeling.. eks.. bukan diriku.. sebab diriku bukan la comei.. diriku ini nenek yg jelita.. hahaha




11 comments:

JaSSNaNi said...

hihi.. saya blom ada koleksi peplum.. kekeke

Suliana said...

muahaha.. samalah entry kita. kita pun tgh ngantuk ni :-)

Nazayiena Ayiena said...

Tghri nie bolehlah tido kejap boleh hilangkan mengantuk tu.

Nour Adieb said...

ngantuk ye? nnt lepas isyak jangan lupa top up tido :)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

tak dpt pong...cer diri jap.

Kakcik said...

Kakcik baru je bangun tidur di waktu rehat. :)

Norhaizan hakim said...

Kalau KZ pakai peplum mau adanya yg mengutuk..maklumle pinggang dah macam pinggang labu..huhuhu.

Namee Roslan said...

hehe.takpe, lagi best ber cam whore. hihi. kita pun kadang2 dtg mood, mmg tangkap gmbar sendiri je. hehe

Kopiolimauice said...

sama la kite..ngntuks yg tak ilang2 dari hari isnin :(

mama maman aka yana said...

Jassnani..>> nih peel nak try la nih.. tgk org pakai lawa.. hahaaha

Suliana..>> penat sgt kann

Nazayiena..>> tak dpt la tidur tghhari.. keja ada je nih.. lgpun surau asyik penuh je..

Nour Adied..>> tuh la dia.. insyaallah..:)

BSB..>> hihi.. alu la.. gitu.. tgk kat another entry yer syg.. kiki

kakcik..>> seribu nikmat kan dpt tidur sekejap.. huhu

KZ..>> ai pun lebih kurang sama jew.. kiki.. tp ada ati gak la nak cuba.. hahaha

Namee..>> gilo camera eks.. hahaha.. syok gak kann...:)

Kopiolimauice..>> tuh la dia.. mata mama nih berkabur jew.. huhu

Kakzakie said...

Mengantuk kerana pakai peplum kot Yana...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...