Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, April 4, 2013

Percutian @ Medan : Pemandangan Bandar Medan

Assalamualaikum...

Saje nak bawa kawan2 tgk2 permandangan bandar Medan.. kiki..


permandangan pertama selepas kuar dr airport polonia.. :)





bank HSBC





nih bank BNI.. siapa yg guna Maybank.. boleh kuar duit sini tanpa any charge.. kalu tak kena charge rm12.. hehehe.. 


tak tau apa motif papa ambik pic nih.. huhu




keretapi lama



tilam yg disusun dan diangkut dengan sebuah motosikal.. huh.. berdebar je mama tgk.. 



tokong cina






nih signboard hotel kita duduk.. :)

setabak tuh


kedai nih jual durian.. mkn situ terus.. 

dtesen myk kat sana








sori sgt.. takde masa nak cite panjang2.. sempat tepek jew nih.. so korang cuci2 mata la jew.. susunan mmg dah ikut dan dah tuh.. kkikiki



8 comments:

JaSSNaNi said...

wahhh.. banyak gambar kali ni.. pun tak puas lagi cuci mata.. tunggu gambar lagi ni..

AyueJean AJ said...

Macam kat sini je kan...

diana said...

gambo last tu macam gambo curi je..heheh..

Amanina said...

bestnya akak.. kt ofis ada bwt lawatan jgak ke medan

hainom OKje said...

Tak yah dah gi medan ni mama maman....tgk pic pun dah cukup...

n O e s u h a i m i said...

besar gak medan ni..noe x pernah g lagi...

Kesuma Angsana said...

tq share pic2 menarik ni yer

eelobor said...

wah...best nyer dia pegi jalan2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...