Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, April 5, 2013

Nasi Daun Pisang dan Kek SR.. terbaik lemak2 ku bergumbira.. :)

Assalamualaikum...


comot eks.. aduhai..

kwn ajak makan kat Nasi Daun Pisang yg berhampiran ngan office nih.. first time for me.. 

uniknya daun pisang diletakkan depan kita then br diletakkan sayur 3 jenis.. pastu nasi dan lastly kuah (dia letak ngan bekas2 kuah.. ada 3kuah yg boleh kita pilih sendiri mengikut selera)
me ambik extra ayam goreng sebab mmg lauk diorg tak sediakan dlm pakej nasi daun pisang nih yer.. utk vege yer la.. mkn sayur2 je



balik2 office.. ada kek lak.. aduhai.. mmg takleh berdiet eks dok kerja sini.. kerja makan je.. huhu



:P




3 comments:

Puan Kutu said...

nasik daun pisang ni sedap sbb aura daun pisangnya tu yg meresap..sekali sekala pekena kek takpe.esok diet balik.hiks..

Amanina said...

semuanya nampak sedap2 belaka..

eelobor said...

alamak...dah lama cari nasi daun pisang kat area KL nih... kalau tak keberatan, boleh kongsi lokasi dop?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...