Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, April 19, 2013

Pengalaman Hidup

Assalamualaikum...


Terasa kelakar pun ada.. dah masuk kul 4ptg.. br perasan drawing dr client ada byk revision.. patutnya kena guna revision latest.. nih main design ikut ambik jew.. ini dikatakan pekerja yg ada pengalaman..?? oh.. memalukan.. kompom Teknikal Manager sy dok gelakkan sy dlm hati.. sebab tgk muka dia.. takde la tunjuk marah ke.. atau tunjuk muka benggang.. oh.. hahaha sila gelak ramai2.. kiki.. tp agak bernasib baik.. me perasan skrg sebelum kontraktor kat site dah start buat.. lg mendatangkan behana ok.. kiki




Performance mmg down giler.. mmg cari pasal kau tukar bidang yana oiii.. aduhai.. tp jika tak move on takkan kita tau erti kesukaran hidup yer dak..?? kata nak cari pengalaman.. mmg pengalaman sedalam2 nya kena gali la nih.. :)


Sekarang jadi hal lak men'repeat' blk kerja.. bertambah2 double kerja ai.. padan muka kannn.. hahaha.. kalu next time buat salah jugak mmg saja la kann.. so sila ambik pengajaran yer yana.. haha.. kwn2 pun tau.. jgn dok gelak jew.. siapa2 pun boleh buat silap.. sedangkan boleh dikata benda tuh (buat silap) tak sepatutnya boleh berlaku... kiki


  :)



5 comments:

Amanina said...

setju.. pengalaman hidup mengajar sesuatu :)

アヌム said...

biase la tu kdg2 buat silap heeee

Kakzakie said...

Tak ada manusia tak buat silap. Sedangkan tukang masak tersohor pun kadang buat kek yg diharap olehnya tak menjadi samalah kita...

Namee Roslan said...

biasa lah tu kadang buat silap sebab terlari fokus sikit je. hehe. namee banyak kali buat silap gak. hiih. pastu repeat2 pulak tu.ekekek

ZazaMyMoon said...

pengalaman mengajar erti kehidupan
think +ve ok ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...