Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, March 4, 2016

Hi-tea kami

Assalamualaikum....

Telah pun berlangsung hi-tea anjuran kami sempena balas dendam kat Bos... haha... Nih semua kerja diorg la.. baru2 nih Bos buat dinner tp Kami xdijemput dengan alasan Kami xleh mkn mknn diorg (tak halal dan ada minuman keras)... yg bangsa2 Je dijemput.. xtahan tuh Bos nih suka ajAK staff lama.. APA hal kannnn... So lets habiskan duit yg mmg ada utk entertain client... Haha

 Kami buat bg staff yg nak folow jew... So kalu setakat mkn free tuh sapa xnak kannn.. Mkn pulak kat hotel.. Mesti la nak gi kannnn.. Haha

Nih kasi tayang sikit.. Kami hi-tea kat Hotel Corcorde Shah Alam pd sabtu lepas.. 27hb feb 2016.. Entry trowback eks.. Haha













Eh gmbr mknn semuanya eks.. Kiki.. Ok2 share lg 2 pic cute kami.. Haha.. Xleh blah eks.. 



Sorry tau.. Xleh nak share pic kwn2 opis.. Rasa cam serba tak kena.. Haha.. Mace2 eks..

Nmpk x.. My boy dah besar.. My boifren ok.. Kiki

😆😆😆













No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...