Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, October 12, 2017

Being a while

Assalamualaikum...

Lama xbuka blog.. Xmerepek dlm nih.. Hhhmmmm... Mcm xde benda besh nk citer.. Kalu ada pun.. Mood MALAS byk bertampuk2 dlm diri.. Xsempat nk ok.. Dtg lg dugaan yg dropping my mood.. So better diam dari citer yg pd akhirnya diri sendiri rasa itu semua tak perlu org tahu... Me so moody right know..

My life is always asking me to be MORE positif person.. BERSABAR lg byk.. Fikir atau tolerate lebih pd BERSANGKA BAIK to other.. Serabut berselirat dugaan... But always me thinking like... TAU SEMUA NIH AKAN MANIS JUA AKHIRNYA.. But bila nk dtg AKHIR dan MANIS nya tuh???

Well manusia.. I am a really weak right know.. But still bg nasihat yg baik2 pd org lain... Hipokrit kannnn

Selalu berdoa yg inginkan dugaan ini biar aku sorang je yg kena hadap.. Jgn la org lain kena hadap dugaan seperti ini..

Tp... Aku ingin ada yg memahami wlpun sedikit.. Salahkah???





1 comment:

Anisa Anuar said...

sokay...as long consistent...insyaAllah dah dtg balik mood rajin boleh tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...