Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, July 29, 2015

Mencari Ketenangan Hati

Assalam..

Ada masanya rasa rimas.. tak senang duduk kat kerusi... semuanya sbb apa eks..?? Kerja byk melimpah ruah tp hati takde mood.. nak cepat2 blah dr sini (kompeni skrg)... tp tetap hati gundah gak mikirkan "how situation at new company???" Khennnn

Ini la org puan kannn... haha

Skrg asyik kena "buli" ngan bos.. mcm la me tak tau.. minta me buat kerja yg rubbish hanya utk make me tak cukup tangan nak siapkan.. tau sgt.. mcm me nih xtau pun khennn




Xper.. dua minggu jew ai dok sini.. ai biarkan jew dia nak "buli" wlpun benda tuh xpatut pun... dia gak rugi.. sbb suruh me buat kerja yg end of the day xguna pun.. sajew nak ponatkan ai jew tuh



Sabar jew la.. huduh punya perangai.. #sedihhhhhh

**kredit:pic from google.

posted from Bloggeroid

3 comments:

iryanty ahamad said...

masa jadi kerani dulu..yan juga alami tekanan dari bos...yan siap niat dalam hati..kalau aku berhenti..ko tahu lah...akhirnya lega bila dapat kenakan bos balik..huhu

eelobor said...

tukar kerja baru?

LYAfrina said...

byk-bykkan bersabar ye..smoga sntiasa dilindungiNya..
xpelah..biar org buat kt, jgn kt buat org

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...