Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, July 30, 2015

Warung Cikgu @ Bukit Puchong

Assalamualaikum...

Semalam cuba makan kat Warung Cikgu @ Bukit Puchong. Tgk menu ada nasi berlauk.. nasi lemak.. tp itu menu hanya ada belah pg jew.. belah malam ada nasi manggey.. so kita cuba.. tgk gmbr cam nasi berlauk jew.. cuma ada sambal lada ngan ayam goreng..










nasi manggey


Masa duduk baru perasan ada kelapa shake.. dap tuh.. mesti cuba.. haha.. mmg sedap.. patut la ramai yg puji kat fb warung cikgu.. hehe

Diorg buka dr kul 7pg hingga 10 mlm.. Harga makanan yg ada kat sana seperti Nasi manggey rm4.50 (biasa) rm6.00 (special).. Nasi Berlauk rm 4.50.. Nasi Lemak rm 2.00 (biasa) rm 4.00 (special).. Kelapa Shake rm3.00.. Air Kelapa sebijik rm 4.00 dan ada banyak lg... so sapa2 teingin atau teringat masakan kelantan boleh acu cuba try test ok.. haha


#entry tak berbayar ok.. sajew nak share tmpt mkn area puchong.. Adios.


4 comments:

aizamia3 said...

Walau tak jauh tapi belum cuba lagi nak pergi merasa.. ;)

Diana Rashid said...

ada juga terbaca review pasal ni minggu lepas..blogger mana tulis entah..

eelobor said...

wowww.... menu dia hampir sama dengan Warung Kita di sungai buleh. boleh tengok kat sini

LYAfrina said...

murah sgt..kt sini harga nasi lemak semua rm3 ke atas..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...