Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, August 7, 2015

Botak

Assalam...

Kita mengalami keguguran rambut.. hampir botak dah.. nih maybe disebabkan stress kot.. atau pun simptom2 penuaan.. kita dah tua awak.. huhu

Dan disaat terpandangkan page ini bercerita berkesan mengatasi botak forever nih... harus dicuba...hhmmm.. nmpk sgt mudah terpengaruh... haha



Ada sapa2 pernah try ke..?? hehe..

Sejak pakai nih makin gatal lak kulit kepala.. aduhai..





posted from Bloggeroid

2 comments:

Kakzakie said...

Kakak satu tau yana tak boleh berambut panjang
Kalau panjang lebih dari paras bahu aje gugur
Jadi kalau panjang lebih sikit aje kakak gunting.

Product tu kakak tak pernah cuba.

iryanty ahamad said...

tak pernah pakai...:-))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...