Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, August 21, 2015

Nak tayang sikit

Assalamualaikum...

Ok.. last entry.. tulisan kat ujung2 entry jd kecik.. mak x reti nak explain dah.. guna tipon jew taip tuh.. nak try edit bila ada yg komen.. huhu.. xreti lak mama nih.. belek2 pun supo tula gak.. so maafkan yer.. hehe

Kita bkn nak riak.. kita nak tunjuk jew...





Percubaan pertama kali utk buat manik 3D bunga ros.. nak kata JADI sgt tak arr.. nak kena latih byk kali buat baru boleh menJADI.. ahaks..

 kena ambik mood tenang baru dpt hasil yg cantik.. me geram tgk penjahit manik yg  terer2 tuh.. cantik giler... pastu kreatif sgt2.. doa dlm hati.. moga dipermudahkan masa dan minda.. dibuka ruang akal utk jd besh cam diorg2 gak.. amin. hehe.. kita usaha.. cuba terbaik insyaallah benda baik takkan allah tak kasi kan.. hehe

 nih pun me belajar ngan beader kat wassap.. byr rm 10 dia akan hantar pic ngan arahan satu2... hehe.. yg perlu wajib.. KENA rajin memahami dan cuba buat..khannnn...


3 comments:

iryanty ahamad said...

lama2 pandai lah tu nanti...kalau ada minat semua leh jadi

Roziah Muhammad Nor @ Cie said...

cantik la. kena penuh teliti nak jahit nih.

Roziah Muhammad Nor @ Cie said...

cantik. kena penuh teliti nak jahit nih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...