Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, August 14, 2015

Kisah Last Day LAGI...!!!

Assalamualaikum...


Harini last day kat sini.. Kisah last day LAGI... hahaha.. Akan meninggalkan bangunan Oval Damansara ini.. Company ini.. tak tau la camner dikemudian hari lg.. yg pasti nak lari dari traveling jauh ngan masalah2 yg terjadi bila travel aka driving jauh2 nih... letih..

Hati terdetik.. nak beli nasi lemak.. buat tanda terima kasih.. tanda sayang ngan persahabatan yg terjalin.. tanda maaf jika ada buat silap.. dan apa2 lagi la... hehe

Sayang ngan sahabat yg baik disini.. sayang ngan budi-baik kawan disini... tp apakan daya.. me letih dan rasa cam 'mengalah lebih baik dari nak ketegaq ngan masalah..' mungkin atau mengharapkan SINAR yg baik dari kampeni baru.. yg lebih dekat dr umah.. yg sanggup bayar "kebajikan" utk staft... harap2 tak kena 'tipah tertipu' lagi la yer... hehe



Apa lagi.. makan la.. hehe



Entry kisah last day


posted from Bloggeroid

2 comments:

lia ummiirfan said...

nasi lemak tu nampak yummy sangatt.. :))

btw, jom join GA di sini
http://www.ummiirfan.com/2015/08/giveaway-dari-ummiirfancom.html

:))

Diana Rashid said...

dah dapat ke kerja baru nya??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...