Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, May 31, 2011

??????

السلام عليکم

Mood akhir2 bulan ni sungguh merudum... pagi2 malas sungguh... mama kekadang sanggup layan MHI dulu sebelum mandi atau bersiap utk keja... besar sungguh M tuh... tah laa... kena rasuk abenda la wei... hhheee..

tp masa jumpa bos... dia nnt nak minta tolong kita utk buatkan projek yg kita tak handle... tukang handle projek tu bercuti... dan projek tuh urgent... hhhuuu... kepala angguk je tp dalam hati bergundah... malas dan terasa stress.. pasal projek org kan sure la apabenda pun tak tau... so kena belek banyak fail baru faham... nak2 lagi nak cari fail yg paling latest pun satu hal... hhhuuuhhuuu... [panjang wei hhhuuu tuh...]

org kata kan... kalu dah malas tuh.. beribu alasan la dalam kepala kannnn... hhhhaaaa...

hmmmm... buat masa sekarang.. mama yana suka membelek muka/jerawat dr buat keja ok... [make gaji buto sungguh wei ambo ari nih..]


npk tak..?? dah beranak pinak dah jururawat jerawat gatal i... hhhuuu



korang ada nampak tak minah kat belakang mama tuh... mama suruh dia buat utk mama... hhhaaa... kiranya buli tahap 1 la kan... kata nak belajar kan.. hhhaaa.. jahat kan mama yana nih.... hari ni je...

sepatutnya hari nih la hari paling syok... hari gaji beb... tp tah la... macam ada kekosongan disitu...


♥Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!♥


 

12 comments:

Kakzakie said...

Yana.... kalau ada jerawat bererti hormon tengah aktif. Baguslah lagipun gaji dah keluar, gunakan apa yg patut dilakukan utk pulihkan jerawat. Heee......

mama maman said...

kakzakie: kita dah mcm2 terai... idok jugak jadi... dtg je la jerawat gatal tuh.. hhhuuu... malu lak kekadang... hhheee

Ardini Humaira said...

dni last week jerawat macam nak naik tapi Alhamdulillah pastu okay dalam masa 2 hari... maybe stress tahap max ngan final exam ni hehe

mama maman said...

Dni: kalu cepat hilang ok la... ni punya degil mcm tuan badan dia... hhhuuu... sakit hati lak last2..hhheee

Aku Ibu Muda said...

yeehaaa...hari gaji...suka...suka...hihi

*jarang naik jerawat...dari zaman muda remaja lagi...alhamdulillah :)

mama maman said...

keh..keh.. masa dpt nih seronok la.. pastu down balik.. kena byr utang la pulak...

kita start ada jerawat lepas masuk umur 20-an... sebelum tu ok je... naik jerawat lepas stress pasal tet.. tet... [takleh cite.. hhhaaa... kesah cinta dolo2 le..]

eelobor said...

ooo...hari gaji eh? bila nak belanja nih?

mama maman said...

demo kot2 awal lagi gaji kann... bila nak belanja..??

ps: tak byk kalu nak belanja... celah gigi je gaji kita...

eelobor said...

gaji awal dah abiss daaa.....ore buleh gaji ari nim la belanjo. huhuhu

mama maman said...

hhhaaa... saja bg alasan gaji dah abis eks...

PS: tak mampu belanjo ore... diri sendiri pun tak lepas nih... hhhuuua

maya amir said...

yana.. yana penah try body shop? dulu mase baru2 kenal arjoo, mmg beso2 jerawatnye..ade member kite suggest guna produk body shop, terus ok..ulang beli 2x jek, pastu terus nampak perubahan..tapi yana kene consult betul2 dgn die..kdg2 sales dieorg ni tak reti nak suggest ape yg sesuai..

mama maman said...

Maya: belum pernah lak cuba... nnt kita try ye... mahal tak..??? hhheee... takut lak tak mampu.. hhhee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...