Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, May 9, 2011

Ibu Ratu Hatiku

السلام عليکم

Masih terasa meriah ngan sambutan Hari Ibu.... nak kongsikan email dr inbox mama yana.... jom fahaminya..

Tiga Jenis Ibu Tak Layak Diucap Selamat Hari Ibu.
1) Ibu Pembunuh
- Golongan ibu yang termengandung membuang bayi mereka merata-rata.
Tidak terkecuali yang menggugurkan kandungan mereka hidup-hidup.
2) Ibu Penyu atau Emak Kura
- Golongan ibu yang sengaja meninggalkan anak mereka tanpa sempat
anak mengenali mereka. Mereka langsung tidak mengambil tahu,
tidak ada perasaan kasih, menghilangkan diri dan lari dari
tanggungjawab membesarkan anak.
3) Ibu Ayam
- Golongan perosak masyarakat yang terjebak dalam angkara maksiat.




Notakaki: ibu tetap ibu.. kecuali yg ke tiga tuh... betul tak..???

 ♥Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!♥



 

9 comments:

ieda said...

elamat hari ibu buat adik jugee :)

eelobor said...

ibu mangga, ibu kunci, ibu negeri, ibu negara, dll ?

Citarasa Rinduan said...

mama yana--
selamat hari ibu jua utk kamu

ops.. eelobor bab tambah ayat,
tak boleh blah!!!

mama maman said...

Kak Ieda: Selamat hari ibu... moga sentiasa ceria dan bahagia...:)

mama maman said...

Eelobor: byk betul ibu eelobor eks.. hhheeee

mama maman said...

Ayu: nakal eelobor nih eks.... babab karang...hhhhee

eelobor said...

ayu CR & mama mana: saya tak nakal tau!!!! hihihihihi

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

mama maman said...

frame+lenses: mekasih sudi baca blog nih...

ada contest ye... nnt kita fikir2kan ye... hheee...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...