Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, May 24, 2011

Boring ngan blog... Pendapat korang..??

السلام عليکم

Bila berkesempatan berjalan2 blog kawan2... blog korang lawa2... header cun2... dengki jelez teringin juga nak punya blog cun yg sofikated, elegan, menawan dan sebagainya....  apa pendapat kawan2 ek..?? perlukah ada perubahan atau teramat perlu ditukar header tah apa2 tah tu... susunatur blog nih atau sebagainya.... bagi la pendapat bernas kawan2 semua... korang buat camna bagi blog korang cun, kemas, menarik camtu....

Rasanya dah banyak kali tukar.... tp masih belum berpuashati.... belum amat berpuashati... hhhuuu...




♥Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!♥



 

14 comments:

NM02 said...

pendapat jujur dari saya :

blog awak mmg nampak kusam. cuba tukar kaler bground. letak header yang menarik. ramai blogger yang tempah header. kalu kretif, lagi best.

mungkin jugak kaler font awak tak sesuai ngan bground. kalu nak tukar keluasan n3 blog, tukar kat edit html.

yang lelain dah ok. jgn letak gliiter, nampak semak dan blog akan lambat

Kakzakie said...

Kakak jenis tak kisah. Even blog kakak dari mula buka sehingga kini itulah dia. Tak ada header pun.

Kakak lebih suka baca N3 saja....

mama maman said...

NM02: mmg rasa gitu gak... tak berapa ceria eks... nak edit2 keluasan n3 tu... sy tak berapa reti... tu yg rasa cam nak reset dan buat kosong blk...

mmg nak tukar bground nih... buhsan dah rasa... kita tgk buhsan.. lagi la org lain kan....

lagi nak buat blog lagi laju bila buka... nak buang rasa benda2 aksoseri apa2 tah tuh kan...

anyway mmg sy nak komen ikhlas dr teman... mekasih ye.. kita hargainya...

mama maman said...

kakzakie: kekadang nak jugak simple dan misteri... hhheee... tp kekadang nak gak nmpk cun... hhhaaa... darah muda eks..

kalu akak dah puashati kira ok la tuh... hhhheee....

msredcheesecake said...

MAMA MAMAN,
HEADER BULE TUKAR KOT....

mama maman said...

header eks... tukar ye... nnt kena reka br arr... tgk kalu cun ke tak nnt tau....

maya amir said...

ai tak kesah..heheh..kite suke baca entry..kdg2 blog lawa tapi isi hampeh pun tak best gak..lagik satu, setengah blog punyelaa banyak sgt nak letak itu & ini jadik kucar kacir.. maka, in short..kite suke jek dtg lepak sini..heheh:)

mama maman said...

Maya: hhheee... yg last tuh buat i terharu lak... mekasih maya yg cumil.. acehheehh.. puji sikit ye...:)

eelobor said...

jangan ikut orang, ikut kehendak hati sendiri. anda mau ape yer??? itulah yang patut anda lakukan

mama maman said...

Mmg la ikut kehendak hati... tp nak gak tanya otai2 kan... utk pedoman agar tak sesat... [merapu dah tuh..]

maya amir said...

pasal ckp chumil, die dtg lagik komen..kekekkeke.. tadeklaa..gurau jek..;p tapi saya tgh test ni,..tadik takleh tinggal komen laa kat blog org..try kat blog yg ni kot2 boleh plak:)

mama maman said...

Maya: ala... maya mmg cumil pun... hhheee...

xtau lak xleh komen kat blog... so far ok je... :)

NM02 said...

kite tunggu kemunculan umh baru awak. hehehe....

mama maman said...

NM02: insyaallah... dalam rangkaan sekarang.. hhheee...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...