Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, May 20, 2011

Saya suka Black

السلام عليکم


Bercerita pasal warna... kekadang konfius minat warna apa...???? tp selalu masa mama yana muda2... ahaks... masa umur remaja... selalu bertemakan hitam... dan of course Ma selalu bising... 'Nape la asyik hitam je..?? takde baju kaler lain dah ke..???' hhheee... jiwa kan... dah bila minat hitam makanya akan pilih hitam.... selain hitam sure la warna putih... hitam putih...

Bila masuk belajar kat P@@@@@ tinggi sikit bangunannya.... baru berubah sikit pemilihan warna... baru kenal akan erti Colour.... ahaks... baru kenal erti bergaya... pasal apa..?? pasal tgk kawan2 melawa... hhheee... baru nak berjinak2 ngan jiwang.... [cinta pertama... percayakah..???]

Dulu2 Ma yg akan sediakan pakaian yg formal...baju kurung la tu... hhheee... dan of course ikut citarasa dia la kan... dan mama yana masa tu.. main pakai je janji berpakaian...

Sekarang bila dah keja... dan bergaul ngan kwn2 pejabat... baru buka mata.. sudah ada citarasa sendiri... bercita2 nak punya warna baju yg lain selain yg ada... [citarasa ke cengitu... hhhhaaaa]

Bila bersama ngan hubby.. of course la kena gak tanya atau ikut minat warna dia lak kan... tuan puan camgitu gak ke..??? hhhheee... My hubby minat warna cerah2 uols... hhhuuuu.... wa lak minat warna lembut2... cam lain lak kan..??? sekarang belambak baju cerah2 dalam koleksi... hhhuuuu....

So tema raya tahun ni warna apa eks..??? Mama yana nak pilih pink... soft pink or killing pink... janji pink... ahaks...



Ps: tolon la doakan hubby i bersetuju ye kawan2..... adakah pink itu mengurangkan ke'macho'an lelaki..?? cecite.. cecite...



♥Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!♥




 

6 comments:

Lizan said...

okey wat pink... skg tengah in... lelaki ngan pink nampak kemas jer..tapi tanak lah shocking pink tu... sian ke suami..yg lembut2 sesuai la kot.. -- eh mama maman..jom lah add fb..kata nak buddy-buddy :)

ce try , leh link tak..hihi
http://www.facebook.com/lizan.yunus

mama maman said...

Lizan: kan cun kan pink kan... hheee...

nnt mlm kita add... sini fb kena block... hhheee...

syok lak buddy-buddy kan...:)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

BSB suka biru..tapi tak tahu ler lagi nak buat tema color apa raya tahun nie....

mama maman said...

BSB: kita asyik tiap2 thn warna oren u... tak sanggup dah... hhheee...

eelobor said...

pakai jer kaler apa pun, kalau dah lawa tu tetap lawa jugak kan? huhuhuhu, dah puji nih(ikhlas tau), nanti jangan lupa bagi hadiah eh.....

mama maman said...

Eelobor: mekasih... [kembang dah idung yg sedia ada kembang nih..]

hadiah..?? hadiah apa eks..???

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...