Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, May 23, 2011

Apa pendapat kawan2... cun ke tak nih..???

السلام عليکم

Ni hasil kerastanganku di hari minggu.... cun ke tak..???




jiran minta tlg jahit manik utk baju anak daranya.... baju kosong sgt katanya... so ini la hasilnya... ok tak.. perlu di perbaiki lagi ke..?? masalahnya dah malas nak outer... keh..keh...




♥Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!♥



 

6 comments:

ibu qaleesya said...

ok dah tu. simple dan menarik

Ardini Humaira said...

cun! cun! whoaaa pandainye jahit. :)

Kakzakie said...

Cantik... kalau rajin hujung tangan dan bawah baju buat sama. Memang cun. Kakak pun sedang menjahit juga tau....

mama maman said...

Ibu qaleesya: ye ke..??? ok dah ye... hheee... mmg nak buat simple je...

Ardini: bukan pandai sgt pun... suka2 je...

Kakzakie: dia minta buat kat leher je.. mmg teringin gak buat kat tgn... maybe buat simple2 eks...
akak jahit baju raya dah ke..??? hhheee..

eelobor said...

nanti nak tnya wife2 kut2 dia nak suh mama maman buat utk baju dia gak. ambik tempahan ker tak nih?

mama maman said...

aduh... bukan ambik tempahan la... tolon menolong je nih.. jgn la.. wat malu company je...bukan lawa pun jahitan kita...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...