Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, May 18, 2011

Sayangku Maman

السلام عليکم

Sekarang maman addicted ngan mainan kat phone... kami harus menjadi mangsa.. kekadang elok2 je tipon kat meja boleh hilang... tgk2 bateri dah weak... hhhuuu....

Marah2 gak kat dia... geram sungguh... tau skrg dia mujuk mama dia camna... dia panggil mama dia ngan pangilan 'sayangku'... sungguh bijak ambik hati org kan... dia akan panggil sayangku dan peluk... hhhiissshhh... cubit pipi tu baru tau.... sejuk jap hati kan... tp still takleh nak dibiarkan kan... kena pantau... tak dapat tipon mama tipon papa lak... hhhheee... nasib la kan...


best sgt ke main games tu man..???




 ♥Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!♥



 

8 comments:

mama iris said...

hehhee....cukup tahun cekup henfon baru la gamaknyaaa.....

Kakzakie said...

Khusyuk betul dia main. Cute kakak tengok....

mama maman said...

Mama iris: papa dia pun ada ckp gitu... keh..keh... blackberry ar pasni... [berangan je la dulu]

mama maman said...

kakzakie: dia kalu main games tu.. ckp apa pun dia tak dengar... mcm2 alasan je..

wahida said...

kalau dibiarkan mmg jadi ketagih tu...

maya amir said...

heheh.. budak2 zaman skang.. game di hp/computer master dah;)

mama maman said...

wahida: itu yg merisaukan sy... pening2...

mama maman said...

Maya: bijak sgt kan... mama dia pun tergodek2 lagi dia dah terer dah....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...