Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Sunday, May 1, 2011

Mei yg menbosankan

السلام عليکم

Kawan2 baca tajuk pun sure tertanya2 kan... itu la motif sy... hhhhaaaa....[ngan gelak besar dan jahat]

Sebelum tuh.... Ucapan selamat Hari Pekerja buat para2 pekerja.... rehat cukup2 ya... Bagi yg balik kampung atau jejalan hujung minggu... hati2 dijalan raya dan bergembira ya...

Ok la nih citenya......citenya cegini... jun nnt ada internal ISO... you all know ISO... bukan Idak Seperti Orang ye.... ini le keja yg membosankan.... mmg nak lari ngan iso nih... kena buat keja lebih utk company.... menyusahkan tau... keja azali yg tertulis pun tak pernah2 surut... ni kena tambah keja cemgini lak... aduh.. kena siapkan doc2 yg tah apa2 tah... buhsan.... tp namanya keja ngan org kan so kena kejakan juga la kan...



disebabkan jun akan ada internal ISO makanya mei la kena start keja2 itu harus dilaksanakan... betul tak..?? kalu tak bila siapnya... hhhaaa... plus ngan keja semakin bertambah... kami sudah dapat arahan... makanya harus stayback dan keja pada hari sabtu.... hhhuuukkkk... penat la nnt... keja rumah lak nnt akan sukar nak habis la cegini... selalunya keja2 rumah kan hari minggu yg boleh buat... tp masalah yg lebih pening ialah.... si bujang mama... kena bawa ke masa keja hari sabtu...??? keja macam tak keja kot kalu bawa bujang tuh... mesti nak kena layan dia gak.... ingat nak suruh papa bawa gi office papa la... hheee.... ok tak... bernas tak..??? takut papa tak nak je la.... hhhuuuaaa....




termenung nak bergembira camna bulan mei nih.....



♥Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!♥


 

4 comments:

maya amir said...

mei & june pun mase paling bz utk saya..nyampah tau! tapi ni belum naik opis..haru laa opis tu ntah camne..huhu

Mama2Q said...

hahhaa..bosannya kena audit ISO neh...internal pun dah busan, kalau SIRIM yang dtg lagi busan...

mama maman said...

Maya: sama la kita.... buhsan gak kalu tertampau2 nih kan.... sebu otak gak kekadang...

mama maman said...

Mama2Q: mmg br internal tp bulan 8 nnt br external... haru nih... stress jugak.... plus nak handle bdk br masuk lagi... hhhuuuaaa...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...