Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, May 6, 2014

Pembelian Smartphone di Online

Assalamualaikum...




Kalu tgk pic diatas.. murah eks.. apa pendapat korang..?? lagi satu.. LAZADA nih cam 'something' jew.. banyak komplen uols.. huhu

Pastu camner nak nak pastikan handphone tuh ori..?? Betul ke skrg mmg charger yg original mmg  diorg kasi 2pin jew - follow internasional standard.??

Ada org suruh me beli online sebab murah khennn..?? tp tak berani tak kebenarannya bila baca banyak yg komplen.. nak2 lagi la tak reti nak pastikan handphone tuh original atau tak..?? 

Ok.. selama nih dok beli kat kedai pun pernah kena tipu tp rasa cam puashati.. sebab kena tipu hidup2.. depan mata depan kepala sendiri.. nih kalu online berselindung dibalik "maya" jew kannnnn.. hahaha.. lg la BESAR penipuan yg maybe akan berlaku khennnnn.. logik tak..??? hahaha

Tolong kasi percerahan please..?? hehe.. dan didulukan ngan trimas banyak2 angat.. luv u.. hahahaha

:P




1 comment:

Fiza Rahman said...

Tak pernah beli gadjet online kak. Tak berani iols.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...