Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, May 2, 2014

1 Mei 2014

Assalamualaikum...

Selamat menyambut hari pekerja uols.. sori berlori baru nak wish.. hahaha

Dan hari namanya cuti.. ingat nak relax2 kat umah.. tp papa ajak berjalan cari pasal.. laju jew menganguk setuju.. hahaha

Gi pagi - senang parking pastu suka2 jew merendek pusing kedai tp takde la beli apa pun.. cuci mata namanya.. kiki.. TIPU sgt.. beli gak dua helai baju.. dah rm15 satu.. hhahaha.. tuh pun kena marah sebab menyoping.. kata nak jalan2 jew kannnn.. kiki

Ala.. gi Berjaya Times Square jew uols.. Ingat nak kasi anak main kat Taman Tema Dalam Bangunan yg pertama kat Malaysia  tp nmpknya anak ai tak berminat mana jew uols.. sebabnya.. papa dia ckp ada games bumper car cam kat Genting yg kunun tak sejuk dah.. huhu

Tgk2 cam tak ada bumper car pun..(tak pasti sgt.. tgk dari luar jew pun)  yg ada jenis terbang2 berpusing kat atas kepala org tuh.. aduh.. seriau nak kasi anak ai naik ok.. Kami tak jadi masuk pun bila tgk rege dia.. lagipun anak cam sendiri ckp taknak masuk.. takut gamaknya tgk org berputar2 kat atas kepala.. hahaha



So pusing2 kedai.. jamu2 mata.. dan harga baju2 murah2 dan semua kedai cam copy paste jew.. sama design.. sama rega.. yg kelakarnya ada kedai jurujual ber'english speaking' ngan mama.. jurujual org vietnam (ai guess dgr slang dan rupa) - kedai jual baju anak2 yg kunun nak anak jadi superhero - superman, ultraman dan berbagai2.. cuma anak mama tak boleh nak jadi superman sebab size baju yg ada tak sesuai uols.. aiman kan tinggi.. so kaki senteng.. baju sendat.. hahaha.. takleh beli.. so tengok jew la anak mama.. hahaha

Beli jugak hadiah berday buat yg nak sambut berday malam nnt... next entry yer.. hehe

:P



2 comments:

n O e s u h a i m i said...

ooo... g jalan2 la ni...mesti letih kaki tu...sbb byk sangat kedai kat sana tu...

Kesuma Angsana said...

hehehe cuti2 tu yg plg best kan !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...