Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, May 14, 2014

Mencari kekuatan emosi

Assalamualaikum..

Dalam dua tiga hari nih.. Kesihatan kurang memberangsangkan.. Menjadikan me lemah melepek.. Takmo buat apa2.. Kalu buat pun jd halfway..

Opppss selalu pun gitu jugak kannn - kata half me yg nakal.. ;p

Adakah emosi dan fizikal berkait rapat..?? Bila emosi down so fizikal pun down..?? Ada doktor bc blog nih tak.. ?? Sila jawab.. Kiki

Blog nih me buka dua tiga kali.. Baca gak blog2 org.. Tp takde nafsu nak update blog.. Merasakan kehidupan me tawar dan takde benda besh.. So abaikan dulu blog..

Sekarang anak ada sekolah tambahan pagi smpi ke petang.. Lemau sungguh..

Mujur ari senin ambik leave.. Tuh pun sebab kununnya ada org tuh nak bw kitaorg berjln tp lastly cancel.. So berlemau dirumah melayan perasaan.. Kuikui..

Hari nih masuk kerja.. Wlpun fedup repeat benda yg sama.. Tp kita nak kena jugak buat.. Huhu.. Kecuali kita dah ckp kaya nak bhenti kerja dan goyang kaki kat umah.. Eh.. Goyang kaki ke bg ibu2 yg jd surirumah..?? Tak eks.. Lg penat ada la.. Haha

Ok la.. Sajew jew bersembang kosong harini.. Seumpama dlm hati kosong.. Jiwa half kosong dan perasaan melayang... Cam harini senin eks...???

:)


Posted via Blogaway

5 comments:

Nour Adieb said...

rehat, tenangkan minda :)

Kakzakie said...

Kena pergi memotivasikan diri ni Yana.. bagi mood suka dgn kerja timbul balik.. kalau tak semuanya jadi down.

Fiza Rahman said...

Kak...jgn emosi2 kak. Up jer apa2 citer.

Mar Mansor said...

penat tu..sebab tu emosi pon tk stabil..

n O e s u h a i m i said...

kena dengar lagi najwa latif ni...kosong...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...