Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, June 17, 2015

Hadiah berday kita

Assalamualaikum...

Banyak dpt hadiah berday tahun nih.. syukur sgt.. hehe

Antaranya.. tv yg rosak tiba2 jadi cantik gambar dia.. sebelum nih dekat seminggu tgk tv pedih mata.. kaler cam tak ada ngan double kat tulisan.. huhu.. majik sgt.. semuanya baik masa berday kita.. hahaha

Sama gak ngan mesin basuh.. nih lagi sengal ok.. panggil org baiki.. dia bawa balik kedai check boleh jalan baik punya.. rupanya extension burn.. bagus tak..?? hahaha.. untung diorg angkut antar balik free without caj.. hehe.. rezeki masa berday ai gak.. hahaha

Hari sabtu kuar konon nak survey tmpt.. nampak2 ada kiok jual tudung.. apa lagi.. sajew2 buat2 tanya aka minta.. rezeki.. dpt satu AJ satu Neolofar hijab.. hahaha... sujud syukur ok.. kiki.. ALHAMDULILLAH..




Dan pada berday kita.. kita kena gi airport ambik adik kita.. kena tunggu sebab flight delay... huhu.. pusing2 la kita sebab bosan.. ingatkan tudung tuh dah kira hadiah berday kita.. kita terima seadanya pun kannnnnnn... tp bila ada dia nak kasi lak yg lain.. kita terima juga seadanya... hahaha.. i like.. kiki


Nih beruntung sgt nih sbb cik abe br dapat bonus.. hihi.. tuh yg syok dok minta blanjer tuh.. kalu x selalunya susah gak nak dpt... haha.. Terasa diri dihargai gitu.. kiki.. Nih namanya REZEKI kita la kannnnnn... ahaks



3 comments:

Sura Mohd said...

Wahh..seronoknya dpt hadiah macam2..untung ler..
kaksura tumpang seronok..:)

Diana Rashid said...

rezeki di hari jadi namanya...heheh..

iryanty ahamad said...

selamat ulang tahun yana :-))

selamat berpuasa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...