Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, June 4, 2015

Kena Pindah Jua

Assalamualaikum...

masih di opis.. mengemas sbb esok pindah ke bangunan baru kat oval damasara... huhu




Suka ke tak suka nak kena hadap.. atau jika ada rezeki nnt ada intiview new company kat usj.. kalu dpt lg dekat.. doakan tau.. tua2 nih nak lompat2 mmg tak kuasa tp lg tak kuasa nak kena travel jauh.. blm kira belanja mcm2 like tol.. myk.. parking.. stress mak tau..

Ok la terus mengemas.. esok kalu xlarat mak mc.. haha
posted from Bloggeroid

3 comments:

eelobor said...

semoga di permudahkan apa jua urusan dalam hidup....

iryanty ahamad said...

arap2 tempat baru lebih selesa dan banyak kemudahan...amin...be strong n be positive :-))

Diana Rashid said...

hahha..baru pindah dah MC ye...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...