Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, June 15, 2015

Diam Diam Rindu

Assalamualaikum..

Wah.... lama betul tak update.. kiki..

Apa citer uols..?? hihi..

 Terasa cam dah tak reti nak update sudah..haha... ok la.. cter sikit2 ttg diri.. sekarang masih diberat badan yg sama iaitu terasa sakit2 lutut.. sakit di pengelangan kaki dan sengal2 badan... huhu.. ditambah2 ngan kena drive mengharung jem dr puchong melalui LDP yg mmmg dikenali trafic hazab khennnn... huhu.. ai keja dlm wilayah kuala lumpur sudah kawan2.. stress (tolong imagine gary running man selalu buat bila bila dia ckp stress... haha)

 me since last week mengalami batuk berkahak atau selsema berkahak dan bila jumpa doktor.. katanya me bengkak kelenjar berhampiran telinga.. mmg sakit uols.. pernah terjaga 3 pg sbb sakit kepala sesangat me takleh tahan.. telan ubat tahan sakit sebijik.. lena smpi pg... haha.. 

Ari jumaat mc (5.6.2015).. relax jap ngan menyetelkan kain bj kotor kat selfservice dobi..bila nak baiki mesin basuh tuh... huhu... gamaknya kalu ada duit.. gi beli baru jew..senang..haha.. sudah tuh.. pack bj nak gi kedah.. ada nikah kawin sedara belah hubby.. pas kenduri plan awal nak gi hatyai... tp kena kansel sbb me bz xsempat nak renew passport.. modal pun xde nak bjln2.. so baik kita blk kg jew... tuh pun besh... :-)

Kami sambut anniversary this week.. sudah 10 thn sudah... omg!!!! tak sngka kami mampu bertahan ok.. haha.. perbagai dugaan.. halangan.. gaduh.. perang.. nangis.. ketawa... semua dah rasa.. huhu.. hanya Allah yg tau apa yg pernah berlaku.. hanya Allah tau apa yg sebenarnya ada di dasar hati kami.. hanya Allah kami serahkan segala kesudahannya.. amin.






1 comment:

eelobor said...

patut la lama nampak tak ber update entri. apapun semoga kekal bahagia hingga ke akhirnya. bulan june nie banyak lak tarikh istimewa kan?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...