Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, July 22, 2014

Merempit jahit manik.. :P

Assalamualaikum...

Tak tau kenapa.. rasa cam sayu.. nak cite pun susah jika melibatkan perasaan nih.. mungkin rindu.. mungkin juga sayu rsmadhan dah nak nak pergi.. tak tau la ada kesempatan tak sambut lagi thn depan.. insyaallah..

Tak tau nak cite apa.. aktiviti manik sepatutnya habis jadi tak abis lak.. me nih susah sikit kalu org minta tolong.. tp yg tak tahannya last minute.. aduhai.. stress lak nak ckp taknak buat.. nak dua pasang lak tuh.. nak nangis dah.. bj kita pun br sentuh satu lengan.. camner tuh..?? ada harapan bj sendiri tak leh pakai... takkan nak pakai manik sebelah ada sebelah takde.. hahaha

Dan... semalam.. pertama kalinya gi pasar ramadhan sendiri.. bkn tak pernah pergi cuma selalu gi ngan hubby.. kalu hubby takde me sanggup masak lg dr gi pasar ramadhan.. tak sanggup nak gi rasanya tahun nih.. hahaha.. selalunya blh jew layan.. gamaknya dah tua kot.. kiki

Anak pun pelik mama dia gi pasar.. haha.. semalam pun org dah tak ramai cam awal2 ramadhan.. org dah boring kita jew br nak gi.. kiki

Buhsan gak nak masak... lgpun brg dlm fridge dah takde.. malas nak tambah.. nnt kan nak kelik raya.. so kita relax2 dulu... Dok gitu saing..?? hehe


Jahit separuh siap.. mlm nih nak kena stop.. buat yg BIRAS punya lak.. sian dia.. lama dah janji nak jahit manik.. cuma tukang jahit bj lambat lak siap bj dia.. so nak taknak me la pulak kesian kat dia.. jahit sajew.. harap2 sempat siap la kann..

:)




4 comments:

Kakcik Nur said...

Rajinnya. Kakcik memang tak berbakat kalau jahit menjahit ni... :)

Kesuma Angsana said...

Ucap Salam Aidilfitri , mohon salah silap dimaafi,
Terkadang kita bicara dan menitip kata, Yang terkadang mengguris rasa, Walau menyepi seketika, Ingatan itu tetap ada. Terima kasih terus menyokong KA , Selamat hari raya, maaf zahir & batin dari KA sekeluarga

eelobor said...

berapa lama bercuti dan balik kampung?

nOe suhaimi said...

semoga sempat siap manik2 tu yana...

Selamat hari raya buat yana sekeluarga...semoga bergembira n maaf zahir batin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...