Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, July 14, 2014

Sembang kosong

Assalamualaikum...

Harini kita kerja.. huhu.. esok cuti.. ikut plan awal tahun, arini me plan nak cuti.. wlpun mmg tak kemana tp nak cuti sebab kunun malas nak kerja (pekerja yg teruk.. so bad eks..)

Tp kerja jugak sebab cuti sudah lari dr plan awal.. huhu.. kerja dan kerja.. hahaha.. arini ramai yg bercuti dan ofcos la kita lemau nak kerja.. tp kerja jugak..

Kira berapa banyak kerja.. kiki

Nnt ingat nak kuarkan entry tutorial manik Jentayu.. hehe.. masih dlm proses.. esok harap dua2 pasang baju tuh siap.. br rasa tenang sikit hati ini... :P



7 comments:

Pn Sheila said...

cantik... rajinnyer memanik...

azieazah said...

Kak Azie pun rasa lemah nak keja, tapi pegi keja la jugaakkk...

che mid said...

Wah, sempat lagi menjahit manik ya..kerja lagi ..hebat!!

aizamia3 said...

Hari ni sunyi sikit kat office sebab ramai yang cuti tapi kerja tetap jalan seperti biasa..

Tihara said...

cantiknya jahitan maniknya kemaas sangat :)

nOe suhaimi said...

noe pun keje ari ni yana...jalan x jem sangat...

Yusmawati Paiman said...

Pandai Yana jahit manik pada baju ya, kak yus tak pandai, dan tak minat ada baju manik2 banyak sangat, sikit2 ok lagilah...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...