Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, July 9, 2014

Lompat Bintang.. :P

Assalamualaikum...

Baru2 nih me rajin2 jumpa Finance company yg boleh dikatakan semua org cam tak suka.. #Hater ramai

Let me call he 'D' bukan sugardaddy.. ok..hehe

Gi jumpa pun sebab nak minta gaji cepat.. paling cun kalu dpt 25hb eks.. boleh tahan sengkek eks bila time raya nih.. huhu.. kalu tunggu betul2 gaji lambat la.. pd 31hb uols.. huhu

Camner tak sengkek.. Hati niat takmo order banyak2 biskut raya.. tp pantang org tanya.. 

'Su.. kau taknak order ke biskut raya akak nih.. ?? meh la..'

Aduh terus terorder punya.. kalu tak satu balang dua balang.. eh.. hahaha.. tuh yg sms.. blm lg yg jumpa dan tanya depan2.. mmg terorder lg la uols.. Org hati baik gini arrrr.. #masuk basuk kuar sendiri.

Merapu sudah.. haha

Masa jumpa Finance tuh niat itu jew pun.. itupun kalu dapat la kannn.. hehe.. rupanya SI 'D' sunyi gamaknya.. selalu dok sorang2 dlm bilik kot.. sesekali ada yg dtg berjumpa dia jadi syok bercerita.. huhu.. sejam gak la habis waktu kerja kat situ.. hahaha.. 

Kuar dr bilik 'D' semua org tanya.. apasal me lama kat dalam.. haha.. bukan tak nampak ada sorang dua dok ulang alik depan bilik tuh.. dan menjenguk kami kat dlm.. pintu tak tutup pun.. semua org boleh nmpk.. cuma diorg takleh dengar jew apa benda yg kami 'diskus'kan.. kiki

Semua org sibuk tanya.. siap perli lg me sekarang dah KAWAN ngan 'D'.. "eh.. kawan la jgn gaduh2.." tuh yg me mampu jawab.. kahkah

Kalu diorg tau yg me minta si 'D' kuarkan gaji awal utk kami semua mesti melompat girang eks.. hahaha.. tua2 pun melompang bintang uols.. hahaha


pic from cik google


Kalu korang la kann.. rasanya nak citer ke tak kat diorg..?? Bagi surprise la besh eks.. kiki

:P




4 comments:

Tihara said...

buat suprise lah baru depa betul2 lompat bintang :)

nOe suhaimi said...

kasi surprise lg bes yana... :)

eelobor said...

hehehe....besar peranan Su kali nie kalau depa semua dapat gaji awal...

che mid said...

Tak berapa nak paham niii..yang tau lompat bintang ha ha..lompat la tinggi-tinggi ya dik..tu tandanya happy sakan kan kan..err, nak duit raya sikit boleh?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...