Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, July 4, 2014

Faktor utama sebab badan terasa penat lepas buka puasa

Assalamualaikum...

Bulan posa nih.. blog tak sempat nak tgk.. teruk eks.. hahaha.. kul 9 mata dah lali.. lg dasyat eks.. :P

Takde la berebut remote tv, takde la bising2.. my hubby tenang tgk bola sorang2.. haha.. kalu tak bini dia dok ngadap citer korea jea.. tp dlm gitu pun dia pelik.. nape me lembik sgt.. cam first time posa lak.. kiki.. mengalahkan maman eks.. adakah sebab faktor umur..??

Tp semalam.. keraskan mata ngan main candy crush sambil2 pening lalat fikir nak blingkan baju kwn adik.. huhu.. mesti budak tuh stress.. minta kain bkn main awal.. sebelum posa lg.. tp faktor pindah rumah.. faktor adik delay hantar.. faktor me lak kena gi ambik sebab my sis tertinggal lak kain tuh kat umah wlpun niat dia nak dtg umah sebab nak hantar kain tuh.. kahkah.. banyak faktor eks.. faktor tua pun ada.. bila kain dah ada pun makcik asyik ngantuk jer.. tak sempat nak pegang kain oiii.. 

Sajer tajuk entry bom-bom-bas.. hahaha.. nak menghilangkan mengantuk korang jew.. jgn mare yer.. me nih merepek jew la mampu..

So jom sepahkan umah ngan main manik.. kiki









 lepas baju kosong.. baju berbunga lak.. lg pening nak letak kaler.. huhu



Nih aktiviti pg td.. mlm nih kan German lawan France.. so sibuk tanya sapa sokong german or france.. hahaha.. me follow big bos sokong german.. untung2 dpt bos blanjer mkn nnt.. kiki..

can uols spot my name..?? hahaha


:)




2 comments:

Nor Azimah said...

ngi..saya pun suka dok main candy crush..cam ketagih lak

eelobor said...

Faktor usia kut..... Hihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...