Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Saturday, July 26, 2014

Salam Aidilfitri

Assalamualaikum...

Rasa cam lama tak update kann.. wlpun arini busy tp hati terpanggil nak update entry.. maybe entry last for this month.. huhu 

Harini pepagi gi antar keta utk servis utk millage 40km.. major servis diakhir ramadhan yg mmg tengah poket serabut nak kuar utk mcm2 sebab nak raya khannn... huhu.. stress mak uols.. nasib beb.. huhu

Dah kompom kena nunggu lama nnt so pagi2 gi antar ngan papa sebelum papa gi kerja.. boleh gak ai siapkan jahitan manik kat umah.. huhu.. ikutkan appointment kul 10.30pg.. ramai lak org servis keta time nak cuti panjang nih eks.. huhu.. tuh pun nasib baik papa ingatkan ai call for appointment .. lupa jee kalu tidak.. hihi




Baju raya blm basuh.. kain bj nak kena basuh sebelum raya.. kain bj utk bl kg blm kemas.. rumah lg la sedih.. bersepah ngan keja2 manik lg.. kiki






Korang tema apa thn nih..?? biskut raya berapa jenis..?? bj raya berapa pasang..?? hihi.. mlm nih maybe nak merayap kat Sogo jap.. org umah tension xdpt gi sana lg.. blh..?? haha.. dia biasa la..nak mencari bj raya tak abis2.. kita nih bj kurung sepasang dah la.. malas nak byk2 sebab skrg mmg jarang nak pakai bj kurung gi kerja.. suar jew memanjang.. ahaks

Ok la.. merepek panjang lak.. Selamat hari raya buat yg sudi baca blog nih.. harap dimaafkan jika ada kata2 yg tercoret disini menyakitkan hati kawan2 semua.. Doakan keselamatan kami yg nnt balik beraya ke kelantan pd raya kedua.. inyaallah kami beraya disini bersama mak mentua yg sunyi tanpa arwah abah (bapa mentua). Harap kwn2 pun berhati2 dijalanraya yer. Makan tuh berpada2 nnt sakit perut lak.. sian perut kita tau.. hihi



2 comments:

eelobor said...

Yer betul....beraya di rumah sendiri or mertua sama sahaja. Semoga hati2 dlm perjalanan balik kampung nanti. Maaf silap juga jika ada terkomen kat mana2 entri blog yg menyebabkan terguris hati. Sampaikan salam buat maman & papanya. Selamat hari raya....

LYAfrina said...

Salam aidilfitri yana..
Maaf zahir n batin ..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...