Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, July 8, 2014

Resepi Kukus Mudah dan Sedap

Assalamualaikum...

Sajer nak share kat sini..




Yg kek coklat tuh.. my sis in law dah buat... dah rasa.. dan terbukti sedap.. hehe 

Boleh le korang cuba yer.. 

Dan satu lagi tuh me dah cuba buat.. dan hasilnya agak tidak menghampakan bg me yg tak terer nih.. hihi


Amboi siap zoom dekat lg.. haha.. poyo sgt.. kannn

Dan nih nak share progress jahitan me.. ADUHAI.. lg la poyo takleh blah eks.. kahkahkah

Nih keja ari minggu punya.. ahaks





Dan nih kerja mlm td.. huhu



Mcm something wrong tp takleh nak figure up lg.. hehe

Sajer nak kasi korang tgk kot2 korang nmpk any kelemahan jahitan me.. well bknnya bagus pun.. sikit2 jew menjahit sebab minat.. :P



3 comments:

eelobor said...

biasanya...kalau kita buat sesuatu hasil daripada minat akan membuahkan hasil yang baik....

Yusmawati Paiman said...

cantik jahitannya...

dah lama tak bakar kek...kes malas...huhu

nOe suhaimi said...

rajinnya yana...memasak...jahit manik lagi...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...