Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, October 12, 2015

Bila ku menyendiri

Assalamualaikum...

Kerja sini.. byk yg menyendiri time... xde kwn uols... pandai2 la bw diri... hihi.. gamaknya tuhan nak suruh mama xde dosa bergosip... memgumpat dan mengata org eks.. positif kannn mama nih... gud mama... hahaha... #tolong la... haha

Kalu malas bw bekal.. dan buatnya bodyguard jaga body... mkn sorang la jawabnya...

Kedai mkn lak ada dua jew... jauh gak nak jln... lgpun perjalanan ke kedai mkn kena tempuh main place mall dulu.. byk kali juga me berenti kat mainplace jew la.. ada aircond... makcik sakit kepala panas2.. kahkah.. cuci mata... jadi uols wlpun sorang.. dah nak wat camner.. kalu ngan bodyguard jd malu nak survey2... hahaha

Arini sajew mkn sorang kat kemaman classic kopitiamkat level 2... situ jew la yg blh nak layan mkn... hehe

Nmpk x perbezaan org melayu ngan cino mkn camner...



Melayu feeling minah saleh



She take meehoon fried without drink...

Kesimpulannya dpt me simpul tepi ialah "patutt la diorg semua perut xboncit..."ha  ha


posted from Bloggeroid

4 comments:

iryanty ahamad said...

diaorang tak makan daging..huhuhu

jeBateja said...

Errmmmm....nak makan tanpa ulam air lah.......perut dah naik sgt ni....seram aaaaa...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

eelobor said...

best nya....meatball ker tuh? nasib baik dah makan sabtu lepas kat ikea

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...