Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, October 19, 2015

What A Life.. hehe

Assalamualaikum...

Mlm tadi susah tidur maybe sbb ada tidur siang... so pg tadi susah nak buka mata... pening fikir psl hal anak pun yer kot... mil xde gi langkawi.. untie dia pun ada hal xleh nak jaga.. pening hal yg tiba2 nih.. yer la.. tiba2 sekolah tutup sebab jerebu nih ada efek ngan kami yg berkerja nih... huhu

Nak tinggal kan sorang rasanya hati tak senang... tak tergamak pun yer.. dia pun ckp takut kalu dok sorang2 kat umah.. kalu tinggalkan kat umah mil pulak lg risau mama... mcm2 dlm kepala nih..

So me call jiran... minta tolong nak tumpangkan maman sari.. alhamdulillah dpt jiran yg baik.. katanya anak dia pun seronok aiman nak dtg.. ada geng la.. huhu

Kita nih kalu blh xnak susahkan org kannn... bertabah la sbb hidup ini ada mcm2 cabarannya.. itu la hidup..

Citer hal ngantuk... mama mmg ngantuk gila.. mmg xleh buka mata sgt2 dah.. buat kopi... basuh muka.. kalu org peratikan me arini.. mmg kerap me nak tersembam muka kat screen pc... haha... tolong la.. ngantuk sesangat...

Td tepat 5.30 me kemas2 barang.. balik.. masa drive pun mata susah nak buka... ya allah.. gerun kalu fkir kalu terpejam mata sesaat pun blh bawa hilang nyawa... huhu

Tp nih bila dah smpi umah... blh lak mata nih wat2 manje xmo pejam.. mmg xkiira dah td.. mmg nak tidur jap.. nak kasi badan bertenaga sikit.. xmo lelap lak.. aduhai.. siang td masa solat pun blh terasa nak tidur jew..


Seje nak selit sikit... tghhari td mkn ramai utk meraikan salah sorang engineer berhenti... huhu...

Can spot which one me..?? Hahaha



posted from Bloggeroid

1 comment:

eelobor said...

menagantuk memang macam tu....macam saya selalu gerak balik kampung kul 2 @ 3am...drive 6-7 jam. agak mengantuk jugak, tapi bila sampai umah dapat jenguk mak bonda terus hilang mengantuknya

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...