Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, November 19, 2015

Buat Hati Ini Berdebar Kencang

Assalamualaikum...

Sebagai pemandu wanita. Kami agak naif dan tidak pernah terfikir jika parking kereta ditepi jalan yg sibuk juga berkemungkinan boleh kehilangan kereta.

Aduh... baru tau history yg kompeni nih saje dah pernah hilang 6 bijik kereta.. blm nak selidik company yg lain lg kannnn... aduh... dan2 sakit kepala.. sbbnya jika me terlewat dalam 5 minit dr biasa jew parking yg dikatakan secure dah penuh... so mesti me parking yg bertentangan ngan highway tuh.. situ mmg selalu kosong la... rupanya situ juga yg dikatakan port yg selalu HILANG kereta.. aduh..

So moral of the story.. parking jauh sikit.. letak kereta depan2 opis org or kedai dengan harapan selamat.. huhu

Nih yg buat me mengebu nak cr stering lock nih.. yg dulu dah rosak.. kena wat pelaburan mahal sikit la.. huhu

Ada cadangan tak.. nakkan yg elok dan berkualiti.. korang pakai jenama apa..?? Share la kat kita yer...




Setakat nih.. benda tuh yg hilang.. aduhai.. benda gitu pun nak curi jugak ke?? Buat sakit kepala org jew ok..

Jujurnya me mula2 xperasan pun.. huhu.. hubby yg perasan.. dia tanya bila hilang ?? Idak la tau teman.. kiki..
posted from Bloggeroid

2 comments:

iryanty ahamad said...

stereng lock yan memang tak ada..setakat ni alhamdulillah selamat

eelobor said...

datang lebih awal sket....parking tempat yang selamat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...