Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, November 6, 2015

Borong buku karangkraf

Assalamualaikum...

Lama xupdate blog kannn... hahaha... hampir lupa password dah nih.. kiki

Hari2 ada jew benda kalu nak update tp tah.. lupa ke.. bz ke.. haha... ayat xbercantum elok utk nak dikarang dalam blog tersayang nih..

Ok la... panjang pulak mukadimah eks..

Nak citer.. yg kita buat pertama kali nya terpergi ke karnival buku karangkraf.. haha



Best uols... buat pertama kali terjebak.. ku rela mengaku berjanji nak pergi lagi ok.. wlpun org ramai.. wlpun panas berdeting... peluh basah ketiak.. nak gi lagi.. haha

Pagi2 kunun... tp kuar umah kul 10pg.. gi sarapan dulu.. sambil2 basuh keta.. lepas tuh baru gerak ke shah alam...

Sampai sana dlm kul 11.00lebih kot.. mama bawa 'mereka' putar2al alam kat shah alam.. putar alam aka sengal lupa jalan.. haha.. bertuah sgt kannn...

'Mereka' yg me bawa nih ialah my adik ngan kwn dia.. dia br blk dr sarawak.. tumpang tidur kat umah mama.. smpi dr serawak kul 12tgh hari jumaat.. diaorg tunggu mama blk keja br dpt pickup diorg kat Stesen erl putrajaya.. diorg naik erl dr klia.. sian diorg ngan beg2 besar.. usung sana sini.. kiki.. nak tunggu mama gi ambik kat klia2 gamaknya smpi malam la diorg.. mama xreti nak terjah klia2 tuh lg.. belum sampai lg.. haha



Believe or not.. she my sister.. kiki.. bawa diorg gi tgk lampu kat putrajaya.. haha



Mmg cun persembahan lampu yg diorg tunjuk.. ada me rakam.. tp kalu korang ada fb.. ada diorg upload kat page Perbadanan Putrajaya.. cantik dan menarik.. syok tgk..

Nih buku2 yg me beli..



Jd mengila nak beli sbb murah2 ok.. ada rm1.. rm3.. rm5.. aduhai.. geram.. rasa nak borong semua.. tp tuh la.. sambil belek sambik kepala kira budget.. haha..

Buku2 yg baru kot ada diskaun dr 30% hingga 50%.. mmg hilang akal jap la memborong uols... tuh yg syok tuh.. kiki

Me gi ari sabtu 31hb... ada smpi ahad nih tau.. 8hb nov.. korang gi la mengila gak kat sana.. tp sori to say la.. ramai dah org borong yer.. haha.. tp mesti diorg kuar stok buku sikit2 kot.. tuh yg buat sampai seminggu kannn.. so gi la sana yer... org yg taknak beorong pun jd terborong ok.. haha





Punya ramainya org serbu karangkraf... dah murah sgt kann... time nih jew la kot nak borong buku2.. kalu xsebiji dua jew la mampu kita beli kannn..

;)
posted from Bloggeroid

2 comments:

eelobor said...

kat area putrajaya banyak program....tapi kami dari hujung legeh nak menapak ke sana agak jauh gak. sesekali tu boleh la layan si kecik yang boring kat rumah ni kuar jalan2

iryanty ahamad said...

untung nya dapat pergi expo buku...kat area yan jarang ada expo buku

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...