Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, November 24, 2015

Throwback: kenduri fatin dan haniful @ A park, Pulau Meranti

Assalamualaikum...

Kenduri cousin belah hubby... kami beriya2 sikit smpi sanggup menerjah kl cari tudung kat kenanga wholesale... hahaha

Dlm hati seronok sgt sbb hubby sudi bw me ke sana... haha.. follow adik ipar.. mother in law pun ada gak..

Beria2 bergaya tuh biasa la aktiviti kami... kiki.. tp masa kenduri kami kerja makan jew pun... haha.. poya eks... sajew ambik mood nak bergaya time kenduri... selalunya me main hentam pakai jew baju... janji gi kenduri... haha... nih ikut diorg la nih.. kiki... sesekali apa salahnya eks..








Hahaha... lama peram entry nih.. kalu ikutkan kebiasaan tuh ime buat ignore jew entry2 yg lama2 nih.. kahkah..

Tp tah.. kita up kan jugak la entry nih.. maybe sbb tgk pic syukri yahya ngan wife kat A park.. terus teringat kat fatin dan ternmpk entry yg tak siap nih... hahaha

Kat A Park nih mmg cantik.. wlpun sekankang kera jew dr umah mil kami xde la kesahkan sgt... tau la selalu ada org buat kenduri sebab kalu lalu situ mesti npk banner2 pengantin... A park nih nak kena masuk dlm sikit.. so dr luar mmg xnmpk pun.. tp bila masuk sana... dia cam taman yg indah.. umah dia cam design yg kat frazer hill tuh.. stail lama gitu.. tp moden sgt.. mmg cantik giler la... haha.. kalu nak bercuti2 pun besh.. tenang sgt.. aduhai.. terbayang2 cam duk kayangan uols.. kiki






Byk pic kat fb A park.. sila la terjah yer... hihi





4 comments:

eelobor said...

cantik beg tangan tu..... tgh survey2 beg tangan nak beli hadiah kat wife jugak lah besday dia nanti

Kesuma Angsana said...

Salam... suka poulak tgk pic2 ni.. so sweet !

Diana Rashid said...

Pi kenduri melaram sakan kena la duduk makan saja..kalau kena buat kerja malas la nak melaram sakan..hahah..

mama maman aka yana said...

Beli jew saudara eelobor... buat pelaburan utk isteri seumpama pelaburan di akhirat.. tenang dunia akhirat.. haha

Anyway beg murah jew.. itu yg termampu.. tunggu hubby kasi lmbt arrr... hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...