Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Sunday, November 22, 2015

Manik crumble yg sweet dan simple

Assalamualaikum..

Hari minggu rasa sekejap jew.. cepat berlalu berlalu nak2 kalu hari minggu nih ada task yg berlambak2 nak kena settle.. kann... huhu

Dan bg me salah satu task yg kalu boleh nak cepat2 settle ialah memanik baju nih...  




Mula2 dpt mmg dah pening nak wat guano.. so me cuba google blog blogger jahitan yg terer bab2 jahitan crumble... sbb dlm kepala nak wat manik crumble jew.. hehe... 

So harap hasilnya nnt boleh diterima oleh owner baju la yer... sy cuba nak jahit kasi nampak sweet dan simple..

Notakaki: proses jahitan masih dlm ongoing... hehe

3 comments:

iryanty ahamad said...

moga owner puas hati ..amin..

eelobor said...

bagus la.....yang penting x de M, pasti semua benda boleh jadi

Kesuma Angsana said...

mmg cantik ler.. KA bab2 ni mmg fail, Angah je lah yg rajin buat benda2 macm ni he3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...