Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, November 16, 2015

Cenderahati dr Xian, China

Assalamualaikum...

Seminggu dok kat opis yg sunyi.. arini penuh blk.. last week diorg gi company trip ke Xian, China.. huhu.. kerja tp ngular pastu ngular pun nak sama byk ngan kerja.. ari2 dpt blk awal sejam.. acaner xhappy kannnn.... semuanya sbb kerja pun xbyk mana yg ditinggalkan utk me... haha.. nak2 lg ramai org penting yg xpergi company trip tp on leave semua... jdnya kami buat party di opis arrr... :p

Me kalu nak ikut diorg blh jew tp kena byr sendiri arrr.... mn ada modal... so diam2 kerja jew la... tp yg beshnya.. kami yg tak gi company trip this year.. dpt extra leave 2 day.. besh x... mestila besh.. sujud syukur ok.. kiki




Cenderahati dr kwn opis.. br 2 orh kasi... tgk pasni kot2 bertambah jumlahnya.. ahaks

Ok la ada jugak yg sudi kasi kannn... haha.. org bagi betis dia nak paha eks.. kiki




4 comments:

iryanty ahamad said...

alhamdulillah..rezeki tu :-))

eelobor said...

mesti seronok la dapat hadiah... tambah seronok bab cuti tu. nanti boleh pergi bercuti2 dengan keluarga sendiri

Kesuma Angsana said...

Salam singgah hari ni bila masa sikit ni. murah rezeki pada yg memberi n yg menerima yer, cute lah !

Diana Rashid said...

comel panda dia..pakai baju..heheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...