Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, May 8, 2015

Infused Water in the house yo

Assalamualaikum...






terpengaruh rakan se"fb" namanya.. haha..

Bagus katanya utk slimkan body.. boleh bantu buang toksik dalam badan.. boleh KURUS itu yg besh tuh... haha.. kurus ngan cara alami uols without any chemical or drug.. bagus utk jangkamasa lama.. kita nak pakai lama kan tubuh kita.. insyaallah.

So letz try... haha.. me main hentam letak segengam daun pudina.. sebiji lemon dan hampir sebiji epal.. dan mpastu asukkan air sebekas besar botol air. 

Kita tak tau yg nnt masam nau air campuran tuh.. aduh... bila dah semalaman dalam peti ais.. minum la ia di awal pg...m uuuiiii... masam sgt tp ku tahan demi kesihatan ku baik2 sajew.. hihi

 ;)









5 comments:

iryanty ahamad said...

:-)) yan pagi2 minum air lemon aje..kalau campur2 macam ni nanti perut yan meragam..

insan marhaen said...

saya mutakhir ni suka minum yogurt jenama marigold.

cuci perut juga le tu, kan!

eelobor said...

nanti boleh di buat secara komersial nie.... hehehe

nOe suhaimi said...

ramai juga tgk kawan2 minum air lemon ni...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...