Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, May 25, 2015

Mendobi kat BubbleLab lak...

Assalamualaikum...

Mesin basuh rosak lagi.. Jadi tamu kat Bublelab Selfservice lagi.. huhu... Stress mak ok... huhu

Ingatkan kita jew yg dok penuhkan tabung mesin basuh selservice nih... ramai rupanya.. patutla kat putra perdana nih tempat membasuh self service bertambah jew.. maju rupanya eks... haha


Suka ngan bubblelab nih.. sebab banyak type mesin perkg ok.. ada 27kg.. ada 15kg.. ada 12kg.. rasanya utk 9kg ada gak kot.. sori takde melilau sgt mata nih.. haha

pas dah sudah basuh.. kita keringkan lak.. so senang tugas mama ini bulan... cuma tinggal melipat jew.. kerja yg paling malas dan tentunya tak suka nak buat.. hahaha.. tolong la suami2 rajinkan diri melipat baju.. hahaha..

sambil2 dok tunggu mesin siap memesin (25minit jew ok) boleh layan wifi free (tp tak berapa nak power line dia.. ramai guna kot.. nama pun free.. haha) boleh tgk tv.. kat tmpt lain takde tv.. besh2.. wlpun suara tak dengor pun.. habuan mata pun ok.. kiki

Dan paling besh.. kipas dia kuat.. haha.. patutnya ada aircond tp xde pun ON pun.. xper.. kipas laju pun ok.. haha.. lagipun ada kipas sedut bau kat situ.. so selesa gak arr kannn.. rasa kalu tak ada perasaan malu.. boleh baring dan tidur ngak jap... :)

:P





1 comment:

LYAfrina said...

setakat ni x pernah lagi ke pusat dobi layan diri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...