Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, May 19, 2015

Sakit Kepala MAK tau..

Assalamualaikum...

Aku stress.. rasa berputar kepala... camner nih



Blog salah satu cara me release tension tp sebab busy blog tak sempat nak buka.. jauh benar jika nak update.. payah update blog jika nak tergesa2.. takde 'feel'.. hahaha

Nih pun start dr pagi smpi ptg br siap permula bicara.. huhuhu

Tgh memikirkan nih.. haruskah me call company lama.. sebab tak tahan ngan company nih.. bos kedekut tahi idung masin sesangat.. satu pun kebajikan staft dia takmo jaga.. sakit hati ok..

Nih kisahnya...

Kami kena pindah ke Damansara Oval dr Kinrara Puchong.. parking bangunan tuh kenakan rm150 permonth.. ingatkan bos nak provided for staft TAPI.. bos nak byr hanya rm80 dan selebihnya staft byr.. tuh blh lg tolak ansur.. nih sampaikan deposit 1 month + deposit kad 35 + management fee 75 pun kami kena byr sendiri.. jiwa ke tak..??

Habis kami nih takde nak kira myk kami.. tol kami.. masa kami..?? ada dia fikir semua tuh..?? giler arrr.. sakit hati sensangat nih... dah la masa comfirmkan kita dia tak bagi pun yg dijanjikan utk revised gaji.. letih kena pijak jew.. dah la me nih ot tak berbayar jew senah..

Rasa cam nak pengsan sudah...!!!




1 comment:

iryanty ahamad said...

samalah macam yan..kalau stress je baca cattan yang ada kaitan..jadi dapat semangat balik..tak.mau ikut sangat perasaan.. :-))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...