Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, May 1, 2015

Live Update : Penang Jom..!!!

Assalamualaikum..

Selamat hari pekerja beb.. cuti2 nih jom ke Penang kita.. hihi

Nih kiranya entry me taip "live" ok...



Hadap la jem eks.. tp ok la kannn.. yg paling tak syok ialah ini...



Nak kencing pun kena beratur cam nak makan nasi kandar line clear tau... hahaha.. sanggup 'menahan' nih dah tgk line panjang sgt.. cari stesyen myk lain lak.. ya ampun.. hehe

Ok.. will be update more.. hihi.. nak dodo jap..
posted from Bloggeroid

6 comments:

iryanty ahamad said...

amboi panjangnya....tahan jangan tak tahan
:-))

Tihara said...

ramainya umat manusia
selamat bercuti ^_^

Sharinginfoz said...

kalau datang penang of course makanan kat sini sedap2

insan marhaen said...

banyak orang mengadu sangkut kat jem.... saya tak rasa apa-apa pun bila jalan-jalan.

okey jer.....

insan marhaen said...

orang penang bila cuti... keluar dari penang yang sesak...

eelobor said...

tertunggu entri terbaru pasal percutian ke penang.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...