Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Saturday, May 16, 2015

Terima Kasih Cikgu

Assalamualaikum...


Selamat Hari Guru

Guru yg membuka jalan kerjayaku kini.. Guru yg mendidikku menjadi diriku kini.. Guru juga orang penting membina kejayaan anakku kini. Terima Kasih Guru diatas penat jerih dan perhatianmu demi kehidupan singkat didunia. Semoga usaha dibayar didunia dan diakhirat. amin.


Notaku: Ramai memilih utk luahkan atau update tentang kehidupan di Fb.. ku merasakan serba tak kena.. Biar ku guna cara blog sajew wlpunku sikit sebanyakku rasa serba salah.. entah.. tak dpt menghalang rasa serba salah ini.. huhu

5 comments:

iryanty ahamad said...

:-)) samalah dengan yan...blog ni dah macam diari

eelobor said...

cikgu.... jasa yang tak ternilai & tak terbalas. hanya doa setiap kali selepas solat yang mampu...

insan marhaen said...

sebenarnya guru yang paling malar ialah mak kita dan kehidupan keliling...

Pn Qema said...

jemput ke blog saya

pastelawesome.blogspot.com

Diana Rashid said...

blog lebih bagus dari facebook..saya pun rasa macam tu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...